søndag den 11. marts 2007

ZABAVA U DOMU RUDARA,SMETOVI 10.03.2007 I CELIK

DOM Rudara ,10.03.2007 zabava povodom 8 marta odrzana 10.03. u velikoj sali Doma Rudara pred velikim brojem gostiju.Mada se ja ne furam na te filmove bilo mi je zanimljivo to sve pogledati,a bogami i nesto snimiti.Na donjoj je slici jedna mlada pjevaljka,imena joj ne zapamti,ali priznacu da je publiku prisutnu na noge digla.............. A ovo je ceta mala,ali izabrana prilikom penjanja na smetove ,jucer 10.03.mali predah na pola puta do Smetova.Vrijeme nas nije nesto posluzilo,ali smo sve to izdrzali,junacki.
Momenat zabiljezen na Bilinom polju,tekma izmedju Celika i Sirokog(nekadasnja Mladost iz Listice),a slikano crno bijelom tehnikom,vec sam pisao i crno i bijelo pripadaju spektru boja,zar ne ?

Razigrane djevojcice u igranju sote u Domu Rudara 10.03.2007



Magla i oblaci nad Smetovima.
Zanimljivo je da smo bili od 9.00 do 13.00 sati na Smetovima i da se niko ziv nije pojavio osim nas cetvero.Bez obzira sto je vrijeme bilo malo losije,lijepo je izaci na cistu havu i udahnuti finog cistog ozona,umjesto onih izduvnih gasova i raznoraznih smradova po kafanama lokalnim.

Kako rekoh vec,ceta mala,ali odabrana,uz meze i pice...........

A i sta bi mi bez nasih Robijasa ?
Jedino oni znaju da nam prirede takav vatromet i stimung da se covjek osjeca covjekom na jednoj fudbalskoj tekmi.Svaka im cast .

Hotel Rudar,Smetovi i Bilino Polje,10.03. 2007 !

Ingen kommentarer: