mandag den 26. marts 2007

NOVAC U RUKAMA-DINAR SE ZVASE !





















NEKADA DAVNO BJESE TO U PROSLOM STOLJECU JEDNA DRZAVA POSTOJASE POD IMENOM JUGOSLAVIJA,ONI STO JE RAZVALISE GOVORILI SU DA JE BILA DRZAVA MRAKA I NEDEMOKRATIJE,ALI ZABORAVISE DA JE NOVAC KOJI SMO ZNALI POD IMENOM DINAR BIO JEDNA OD JACIH VALUTA NA OVOJ PLANETI I VRLO PRIZNAT.
SJETIM SE DA STO DINARA, " CRVENKA ILI KONJ " NISAM MOGAO POTROSITI ZA JEDNU NOC U BALKANU ILI FENIKSU,TADASNJEM I UVIJEK JE BILO KUSURA U SITNOM METALNOM NOVCU.
BIJASE TO JEDNOM NA BALKANU ...........



3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Bogumile - ne kopiraj ideje , Novac vec ima na yutopiji .....

Anonym sagde ...

To nije kopiranje ideje, kakve veze ima sto ta stranica ima novac, ima ih stotina drugih bivsih ex-yu stranica, i sta onda? Koja ti je pojenta? A meni je radje ovdje navratiti i pogledati zanimljive stvari vec tamo, sve u svemu odlicna stranica bogumili ne bendaj glupe komentare, ja bi samo htjela da vidim kako bi to on napravio bolje... pozdrav

Bogumil sagde ...

Ma nikoga ne imitiram,ovo je vrijeme globalizacije internet je cudo i nije uopste bitno tko je to prvi objavio,uvijek ce se naci neko ko do sada nije to vidio i skinuo.A hvala na drugoj strani za podrsku,pozdrav uzvracam :)