tirsdag den 1. maj 2007

JOS MALO NOCNOG ZIVOTA ZENICE PROTEKLOG VREMENA OSTA ZABILJEZENO MOJOM DIGITALNOM

















NA ISTOK
NA ZAPAD
NA SJEVER
NA JUG,ALI PRIZNACE COVJEK U RODNOM GRADU JE NAJLJEPSE,NORMALNO AKO SE NE IZLAZI SVAKI BOZJI DAN I NOC,VEC JEDNOM SEDMICNO I TADA NECE BITI DOSADNO,A NARAVNO DA SE VIDJAJU JEDNE TE ISTE STVARI I JEDNE TE ISTE FACE,A GDJE NIJE TAKO.IPAK JE ZENICA,ZENICA,SPECIFICAN GRAD-CARSIJA I KO JEDNOM DODJE U ZENICU UVIJEK CE JOJ SE VRACATI.
U ZENICU KADA PODJEM JA ...................

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

A shtash ovdi komentarisat , shta se ovdi ima komentarisat !!???
I shta je vishe radim ovdje !!????

Anonym sagde ...

Volim Cabaret.

Sto se slika tice, moze biti da neki od ovih parova vise nisu skupa, paaa... ne znam koliko je ovo za objavljivanje ?
Inace, nadam se da su svi skupa i dalje i ubuduce :))

Anonym sagde ...

Samo jos jedanput i necu vishe .
Slabo divanim danski i ne znam zasto mi se na tom stranom jeziku obracas . Iskreno pun mi je K . vas lokal patriota sto se igrate Vase Ladachkog i pizdite nad svojom sudbinom . Zenica vam dodje ko neka stara treba koju odete da posexsate koji put godisnje , a onda se vratite svojoj bogatoj udavachi i nastavljate da pizdite do sljedeci put iako bi vas ta vasa zivotna ljubav primila natrag istog trenutka , al K. , tko ce ostavit` konje vrane po livadi neosedlane , zlatni sat sa lancem i salashe i vratit se matoroj iznemogloj trebi... ,vjerovatno u vasem mentalnom sklopu ja nisam normalan !- sto me cini sretnim jer znam da sam OK . Budite jednom frajeri i mangupi kad ste toliki lokalni patrioti pa organizujte neku akciju,nek svako da 200 eura pa da kupimo neku park igracku za djecu pa odnesemO u tu voljenu Zenicu da nesto konkretno bude od te silne ljubavi kad vec nemate muda ( jaja ) da se vratite zeni svog zivota !!! Al K. lakshe je pizdit povazdan , cuvat novcanik i NISTA KONKRETNO URADIT! Pun mi vas je K. Vase Ladachke - Parolashi shuplji!!! Do fakin samtin i bit`
cu PRVI da odradim svoj dio !!!

Anonym sagde ...

Zmijuga, jos jedanput cu ja isto reci, ako ti se ne svidja, ne moras nodalizit na ovaj blog! Nije niko uperio pistolj u tvoja ledja i rekao da moras dolaziti i prosipati tvoje gluposti. Ne navracaj vise!

Sto se tice slika, lijepo je vidjeti Ze raju, nekada mozda i prepozna se neko.. jako mi nedostaje moj grad.. Hvala ..

Bogumil sagde ...

Nicim izazvan,cudo jedno kako se samo mnoze ovi shizofrenici,nego interesuje me kako to neko ko nije sa podrucja skandinavije zna da sam pisao Danski ?
Ovdje smo da komentiramo slike naseg grada,a ne da napadamo nekoga sto ga voli i sta ti znas ko i kako i koliko je pomogao svom gradu,ovaj blog nije namjenjen za te stvari,zato se fino ukloni,imas na tastaturi jedno dugme fino ga pritisnes i vise nisi ovdje,a vec si dosta puta najavljivao da neces vise dolaziti pa te opet ima,a nadam se da ce te ubrzo neka klinika za umobolne u Geteborgu primiti pod svoje skute ,pa da se i mi malo odmorimo......A inace A slike su stare jedno 2 godine,pa je zaista pitanje jesu li ti parovi jos zajedno.

Anonym sagde ...

Sigurno shupljoprichachi , cim sam za vas umobolan to mi je siguran pokazatelj da sam normalan !!!!,
Umobolno je stavljat ove fotke ljudi sa raznih zabava na blog ,a Umobolno je i to sto se nitko ko prati ovaj blog nece sloziti sa mnom i zato cu vas ostavit` u vashoj bezmudoj Vasaladijachini JER OVDJE NI LOKUM NIJE RAHAT !!!!

Bogumil sagde ...

Pa hajde vise odljepi se od obale bram idi i ostavi nas normalne na miru,ides nam vise na bubrege,umorni smo od tebe.........

Anonym sagde ...

to medeni kralju svih fotografija

Anonym sagde ...

hej bolan r....., zakuhalo se pravo ovdje kod tebe:-)
koje ta zmijugabigtime?????
izgleda da voli ljuto, paprene zacine on tebi sipa u jelo.....
Jel' to polozio za kuhara? Ne zna sta ce inace od razbibrige.... Nema ljubavi, presusilo ha...?
Pa se ne veseli tudjim poljupcima ili sta? Ma neka se ljubi, ljubi i glavu gubi!!!! Ko je jos ima:-) Lijep pozdrav......iz daljine ali na blizinu....