fredag den 10. august 2007

ZENICA-LJETA 2007 godine ILI KAKO BITI HEROJ U OVA SUGAVA VREMENA ?

STA RECI ZA OVE SLIKE KONTEJNERA I SMECA U ZENICI,?,TREBA LI OVO DA NAM BUDE NA CAST ILI DA NAS BUDE SRAMOTA I STID !?!
SAMI SEBI PRLJAMO I UNISTAVAMO MJESTO ZIVLJENJA,MISLIM DA NAS TREBA SVE SRAMOTA BITI,ETO KAO FOL ZIVIMO U NEKOM DEMOKRATSKI CIVILIZIRANOM DRUSTVU.........ALI SLIKE SASVIM DRUGACIJE POKAZUJU.......I TO JE ZENICA LJETA 2007 godine.
















5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Znas sta momak , prestani se kurciti i kritikovati ono sa cim nemas veze . Ovdje kako sam vidio ne zivis i ne prestavljaj se ko zenican kad u Zenici ne zivis , kritikuj tamo one svoje , i ne soli nama pamet i sa kojim pravom govoris mi kada ne zivis ovdje .pun mi vas je sad preko ljeto sto dodjete i pocnete kritikovati a onda svoja debele guzice vratite natrag , pisi i slikaj sta hoces ali ne kritikuj jer zato nemas pravo.Samo onaj ko zivi ovdje more da kritikuje, a vi ostali imate svoje evrope i Amerike pa njih kritkujte kolko vam volja .

Bogumil sagde ...

Ma ne razumijem te teske rijeci,zasto tako reagujes,to je nesto sto nas sviju okruzuje i ne vidim razlog zbog cega tako ruzno pises i reagujes.Postavljanjem tih slika moja ljubav prema Zenici nije ni malo splasnula,a nije mi jasno da tebi samome ne smeta to silno smece koje se preljeva iz kontejnera,baca se sve i sva,pale se kontejneri usred grada,jeli to lijepo i da li ti volis taj smrad,ja ne,nazalost......itd.......i nemoj mene svrstavati u one koji kritikuju,odakle znas odakle se ja javljam,mozda sam i ja u Zenici kao i ti,ali imam nekoga tko mi salje slike iz dijaspore da bi ih ja postavljao......nikad se ne zna u danasnje vrijeme globalizacije.....javi se bolan sa kritikom na kvalitetu slike,a svoju ljutnju ostavi negdje drugdje.....

Anonym sagde ...

Takoje moj bogumile, ovo je sramota vidjeti ovo ruglo veliko u lijepom nasem grad, ove slike trebalo bi proslijediti cijelom svijetu da pogledaju ponasanje pridosli gradzana Zenica,neka vidi cujeli svijet kako je nama u Zenici zivjeti kojima ispod prozora smrdi snece jos se i pali ima da nas sve pogusi.Ovom bilimistu smeta dijaspora nekaji bog pomogo dijasporu koji potrose i pomazu. Bosna je krenula kako dijaspora ulaze u nju.

Anonym sagde ...

medjedu jedan pise ti na blogu odakle si !!!!!!!!!!

Bogumil sagde ...

Sta si se ti bolan(bilmiscanin) navadio na mene,ako imas nekih problema idi se lijeciti u bolnici,ja ti ,a niti ove slike ne mogu pomoci,skini mi se sa bubrega sa svojim komentarima,tipa,ko je ,sta je i odakle ,komentarisi slike i kvalitet,a ne moje propratne tekstove,a i ako ti se ne svidja ovdje nemoj ni dolaziti...ok?