torsdag den 2. august 2007

ZENICA DANAS PRVIH DANA AVGUSTA MJESECA 2007 GODINE

NEMOJTE MISLITI DA JE I NJEMU LAKO NA DANASNJIH SAMO 29 STEPENI,PSECI ZIVOT NIJE TAKO LAGAN KAKO MI MISLIMO............ KRUHA I IGARA SAMO ZA ZENICKE NARODNE MASE,A IZGLEDA DA JE ZENICKA OMLADINA ZELJNA OVIH STVARI ZA ZABAVU JER JE KAMBEROVICA POLJE VECERAS BILO VISE NEGO PUNO.
A OVO JE TAJ FAMOZNI ZENICKI BROD NA KAMBEROVICA POLJU,NISAM ODOLIO DA GA NE USLIKAM,MADA JE NA NETU VEC DOSTA PUTA PRIKAZAN,ALI MISLIM DA NIJE NAODMET GA PRIKAZATI I IZ MOGA UGLA.
MISLIM I KOLIKO SE SJECAM DA JE LOKALNO KOMUNALNO ODUVIJEK NA ISTOM MJESTU UZIMALO VODU ZA SVOJE CISTERNE.......MA SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA................
SLIKA SAMA SVE GOVORI..............
KOMPOZICIJE SA PUNO VAGONA I PUNE MATERIJALA KAO NEKADA U ZLATNO DOBA ZELJEZARE.


I PAR ISKRIVLJENIH SLIKA,NEKA NEKO PROBA POGODITI KAKO SAM OVO UHVATIO I MENE JE SAMOG IZNENADILO TO.


BRZI VOZ SARAJEVO-ZAGREB,E A SAD KOLIKO JE BRZ,NIJE SIGURNO KAO NEKADA,TRACNICE NISU MJENJANE IMA GARANT 30 GODINA,A KADA CE,E ONDA KADA SE I DZEKNA OTELI......
A I RIJEKA BOSNA PLICA NEGO IKADA,A BOGAMI I CISCA I BISTRIJA NEGO STO JE IKADA BILA,CAK SE OVO LJETO I PASTRMKA U NJOJ MOZE ULOVITI.
ZENICA DANAS DRUGOG DANA AVGUSTA LJETA 2007 godine .

2 kommentarer:

zenicanka sagde ...

Mislim da nije tesko pogoditi slike, prva je iz auta likana zgrada, druge dvije ispred auta na sofer sajbi slikano.

Bogumil sagde ...

Pa i nije tesko,ali je bilo zanimljivo ih uslikati,izgledaju kao da su doradjene na nekom photo shopu.....?hvala za javljanje :)