mandag den 23. april 2007

KONCERT BAJAGE U ZENICI SAD VEC DALEKE 2000 godine !

Svjeza slikica od sinoc ,napravljena rukom i umijecem ,a naravno uz pomoc digitalne kamere mog druga Danka,ovo sto vidite na slici je voz,tj.prolazak voza kroz Zenicu ......priznacete da Danko ima slifa za ove stvari,ali eto kako sam pisao sinoc,on se malo stidi,istjeracemo mi to iz njega.......... Nemojte se zavaravati da je on neka opasna licnost kao sto izgleda na ovoj fotki,ma on vam je pravo jagnje,jos uvijek mlijeko i dzus za dorucak,ne pusi i ne pije,a kako rekoh u sinocnjem javljanju ,za veceru mezi samo mrkvu i poneku jabuku,ma dusa od covjeka,ovakve majka radja jednom u 100 godina......
A ovo su slike Bajage i njegovog koncerta odrzanog u Zenici sad vec davne 2000 godine,slike su pravljene sa mojom prvom digitalnom kamerom,Sony-Mavica,koja je sada vec jedan muzejski eksponat i ne moze nicemu sluziti.Vidjece posjetioci ovog bloga koja je razlika u kvaliteti ovih fotki sa slikama danasnjice,drasticna.

Nas nekoliko sa Bajagom za dusu i sjecanje .
I jos dvije,zaista dobre fotke Dankine,Zenica sinoc 22.04.2007
Volio bih cuti komentare u vezi ovih slika ?!















BAJAGA U ZENICI U HARD ROCK KLUBU TE 2000 godine !

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Stvarno prelijepe slike, dobra kamera sa kojom slikas,Zenisa normalno jos bolja, svaka ti cas, mnogo ti hvala za tvoj trud.

Anonym sagde ...

Predivne nocne fotke.. :)

Anonym sagde ...

Danko: slike su veri najs.
Bogumil: bila sam na ovom davnom koncertu i to negdje u prvom redu hahah. Jos malo, pa si nas mogao uhvatiti u kadar. I mozda ti posaljem svoje slike kao dopunu hehe. Bilo je prevruce u ova tri m2 od kafane.

Bogumil sagde ...

Za " A ",bice Danki drago cuti tvoj komentar,a vidis kako je ova planeta mala,ah pa da ti si ona mala sa lijeve strane,koja je tako cudno gledala u Bajagu,ma salim se naravno,mada je bio mali prostor,bio je vise nego premal da primi te noci sve posjetitelje,a da je bilo znojno,jest bogami.Bice mi drago da mi posaljes par fotki iz tvoje perspektive,vidjenih.

Anonym sagde ...

Nisam bas tako mala bila, a slike ce sacekati malo, posto nisu sad kod mene...Duga prica. Uglavnom, poslacu cim ih se dokopam.

Anonym sagde ...

Ja kao profesionalni fotograf, mogu ti reci da mi se plaho svidjaju ove aksamske slike Zenica.
Plaho fine!